Menu

CRACIUN LA VIENA

viena craciun2

Informatii generale

Itinerariu

Budapesta – Cotul Dunarii – Esztergom – Schonbrunn – Grinzing – Bratislava

Ziua 1 (21.12): Bucuresti – Nadlac (500 km)

Intalnire in fata Garii de Nord (in fata Parcului Garii de Nord – vis a vis de coloane) la ora 23.00 si plecare (ora 23:15) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Sebes, Deva, Timisoara, Arad.

Ziua 2 (22.12): Nadlac – Szeged – Budapesta (250 km)

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria, iar in cursul pranzului sosim la Budapesta. Cazare si odihna la hotel Park Inn 3* sau similar, in Budapesta. Timp liber la dispozitie. La ora 16:30 vom face un scurt tur panoramic Budapesta cu autocarul cu ghidul local vorbitor de limba romana, pe parcursul caruia vom admira: Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Seara timp liber in Piata de Craciun sau, optional, croaziera pe Dunare intre Buda si Pesta cu cina si bauturi incluse pe vapor (tarif informativ: 35 EURO/persoana).

Ziua 3 (23.12): Budapesta – Cotul Dunarii – Viena (340 km)

Mic dejun. Excursie panoramica la Cotul Dunarii: Szentendre, Visegrad (fosta resedinta a regelui Matei Corvin), Esztergom (Catedrala Catolica – locul de incoronare a regilor Ungariei si centrul milenar al catolicismului). Pe traseul spre Viena, vom opri la Parndorf Designer Outlet pentru cumparaturi. Seara sosire si cazare in Viena hotel Hotel Simms 3* sau similar. Recomandam plimbarea individuala in Piata de Craciun.

Ziua 4 (24.12): Viena - Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Deplasare spre zona istorica a capitalei Austriei, care este centru cultural recunoscut in intreaga lume, bogat in teatre, muzee, case istorice si biblioteci. Este renumit de secole si pentru cafenelele si restaurantele lui. Printre obiectivele turistice care vor fi admirate in timpul turului panoramic de oras impreuna cu ghidul insotitor se numara: Opera, Monumentul lui Johann Strauss, Domul Sfantul Stefan si Universitatea. In continuare, va propunem optional vizita la Palatului Schonbrunn (cu audioguide), fosta resedinta de vara a familiei imperiale, unul dintre cele mai frumoase palate in stil baroc din Europa (Tarif informativ pentru biletul de intrare: 15 EURO-25 EURO/ persoana – in functie de pachetul de vizitare achizitionat). Intoarcere in centrul Vienei si timp liber la dispozitie pentru vizitarea Pietelor de Craciun. Seara optional va propunem Cina de Craciun la un local traditional in zona Grinzing - Alter Bach Hengl Restaurant Vienna sau similar (tarif informativ: 80/persoana – poate suferi modificari).

Ziua 5 (25.12): Viena - Bratislava – Budapesta (244 km)

Dupa micul dejun pornim spre Budapesta. Dimineata vom face o scurta incursiune in Slovacia, pana la Bratislava, unde vom realiza un tur panoramic, in cadrul caruia vom admira: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr-un stil retro-futuristic situat in varful unui turn inclinat, Castelul – o cladire impunatoare, cu turnuri in cele patru colturi si centrul istoric al Bratislavei cu frumoasele sale palate si case care amintesc de secolele demult apuse. Scurta oprire in zona pietonala a Bratislavei. In cursul dupa amiezii sosire si cazare in Budapesta la hotel Park Inn 3* sau similar. Recomandam plimbarea in Piata de Craciun in centrul orasului. Seara, optional, va propunem cina traditionala ungureasca, cu degustare de vinuri si spectacol cu muzica live si dansuri traditionale intr–o crama din secolul XIII (tarif informativ 35 EURO/ persoana).

Ziua 5 (26.12): Budapesta – Bucuresti (850 km)

Eliberarea camerelor. Dupa micul dejun vom pleca spre Bucuresti, tranzitand Romania: Nadlac – Arad – Timisoara – Drobeta – Craiova – Slatina – Pitesti. Sosirea in Bucuresti seara tarziu.

Durata

4 nopti/ 6 zile

Preturi

Pret/persoana: 249 Euro (loc in camera dubla)

Pachetul include

  • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
  • 4 nopti cazare cu mic dejun inclus: 2 nopti la Budapesta si 2 nopti la Viena
  • tururi panoramice si vizite conform programului in Budapesta, Bratislava si Viena
  • insotitor roman de grup
  • ghid local in Budapesta

Pachetul nu include

  • intrarile la obiectivele turistice
  • excursiile optionale
  • bacsisuri (se practica in tarile respective) pentru ghizii locali si personalul hotelier: 10 EURO / persoana, se achita reprezentantului agentiei

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP