Menu

Craciun Viena 2017

craciun viena2

Informatii generale

Itinerariu

22.12.2017 Bucuresti – Viena/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Intalnire cu insotitorul de grup pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 06.00 pentru imbarcare la cursa TAROM RO341 cu decolare la ora 08.00 spre Viena. Aterizare la Viena la ora 08.35. Tur panoramic al orasului: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie Naturala, Parlament, Primaria, Universitatea, Palatul Belvedere Prater, etc (fara intrari incluse). Transfer la hotel pentru formalitatile de cazare. Seara cazare Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

23.12.2017 Viena – Padurea Vieneza/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Excursie optionala „Padurea Vieneza”, in care veti avea ocazia de a vedea o parte din minunatele imprejurimi ale Vienei. Drumul strabate partea sudica a padurii vieneze, trece prin Baden, stravechi oras roman si binecunoscuta statiune Spa, catre Manastirea Heiligenkreuz, a doua cea mai veche manastire cisterciana din lume si Mayerling, unde se afla biserica si muzeul ridicate in amintirea Printului Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Josef si al Imparatesei Elisabeta, mostenitorul tronului Austro-Ungariei care s-a sinucis in acest loc impreuna cu iubita sa, baronesa Maria Vetsera. Optional, se poate ajunge pana la Seegrotte, cel mai mare lac subteran din Europa. Dupa amiaza, timp liber pentru cumparaturi, plimbari in oras sau pe incantatoarele stradute ale Centrului Vechi al acestui oras maiestuos. Seara cazare la Hotel Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

24.12.2017 Viena – Cina si Concert de Craciun la Palatul Auersperg/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup in Piata de Craciun de la Primarie pentru a patrunde in lumea magica a Craciunului, unde, intr-o atmosfera de poveste, veti gasi peste 150 de casute din lemn care va ofera decoratiuni pentru bradul de Craciun, cadouri, jucarii din lemn, turta dulce, fructe confiate, castane prajite, cartofi copti, punch din fructe de padure. Seara, impreuna cu insotitorul de grup, ne vom indrepta spre Palais Auersperg pentru a petrece o seara memorabila ascultand muzica lui Mozart sau Strauss in interpretarea Wiener Residenzorchester. Ora 18:30 – Concert Craciun VIENNA RESIDENCE ORCHESTRA; Ora 20:00 – Cina de Craciun intr-un restaurant din centrul Vienei. Seara, cazare la Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

25.12.2017 Viena/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Zi libera la dispozitie pentru plimbari si vizite individuale. Va recomandam sa mergeti la „Prater”, pentru o plimbare cu faimoasa „Riesenrad” – Roata Mare, una dintre emblemele reprezentative ale Vienei, de unde puteti vedea o minunata panorama a orasului. Seara, optional, va invitam la o Cina de Craciun intr-un restaurant traditional vienez cu meniu traditional si muzica specifica acestei zone. Seara cazare la Hotel Falkensteiner Margareten 4*Sup sau similar in Viena.

26.12.2017 Viena/ Hotel Falkensteiner Margareten 4* Superior

Mic dejun. Zi libera pentru odihna si plimbare. Va recomandam vizita la Palatul Schonbrunn, fosta resedinta de vara a familiei imperiale. Este unul dintre cele mai frumoasa castele in stil baroc din Europa si se afla in in Patrimoniul Mondial Cultural al UNESCO. Va recomandam sa alegeti „Turul Imperial al Palatului” (appx. 35min – Pret Informativ 11.5Eur/ pers) sau Marele Tur al Palatului (appx. 50min – Pret Informativ: 14.5 Eur/ pers). Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00, iar dupa amiaza transferul hotel-aeroport pt imbarcare la cursa TAROM RO344, cu decolare spre Bucuresti la ora locala 17.50. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 20.20.

Durata

4 nopti/ 5 zile

Preturi

Tarif: 1.198 Euro/ persoana

Pachetul include

 • 4 nopti cazare cu mic dejun 4*
 • Tur panoramic Viena
 • Concert la Palatul Auersperg
 • Cina in seara de Craciun
 • Bilet avion
 • Transfer grup aeroport /hotel /aeroport
 • Asistenta turistica
 • Taxe Aeroport
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO

Pachetul nu include

 • Excursii optionale si intrarile la obiective
 • Cheltuieli personale, bacsisuri

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP