Menu

PIATA DE CRACIUN VIENA AVION

craciun viena2

Informatii generale

Itinerariu

Castane coapte, turta dulce, vin fiert, cartofi copti, mere trase in ciocolata, figurine de martipan, nuci glazurate. Casute de lemn ornate cu ghirlande, coruri de copii care canta colinde, bradul urias, impodobit in mijlocul pietei. Acesta este farmecul Pietei de Craciun din Viena. Invaluit, desigur, in atmosfera medievala a batranului oras care gazduieste targul de Craciun in fiecare an, inca din secolul al XIV-lea.

Dornici sa-si faca ultimele cumparaturi de Craciun din acest loc magic, sa se intoarca acasa incarcati cu daruri pentru prieteni, milioane de turisti viziteaza Piata din Viena in fiecare an. Aici te farmeca muzicienii de strada care interpreteaza Haydn si Mozart, dar si traditionalul Cor de baieti din Viena; te indulcesti cu delicioase prajituri preparate in faimoasele cafenele vieneze, iar o plimbare cu o caleasca de epoca in care cutreieri strazile luminate feeric iti dezvaluie magia unei capitale imperiale.

Ziua 1 Bucuresti – Viena

Prezentare la ora 05:50 in aeroportul international Henri Coanda (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Tarom RO341 cu decolare la ora 07:50. Sosire la Viena la ora 08:35. Sosire la Viena si dupa preluarea bagajelor intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Graben si Domul Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ sau similar. Hotelul este situat central si permite acces usor pe cea mai lunga si animata artera comerciala din Viena, Mariahilferstrasse. Seara va sugeram sa o petreceti in atmosfera feerica a celebrei Christkindlmarkt am Rathausplatz (Piata de Craciun de la Primarie).

Ziua 2 Viena – Piete de Craciun

Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau vizite individuale la muzee. Va recomandam Muzeul de Istorie a Artei, o valoroasa pinacoteca unde veti descoperi si valoroasele tezaure de la Simleul Silvaniei si Sannicolaul Mare sau Apartamentele de iarna si colectia de portelan si argintarie de la Hofburg. Seara bucurati-va de atmosfera speciala a Pietelor de Craciun din Viena organizate la Palatul Belvedere, Karlsplatz, Stephanplatz, Am Hof, Freyung sau Maria – Theresien Platz. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

Ziua 3 Viena – Schonbrunn

Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Schonbrunn, principala atractie turistica a Vienei unde veti regasi gloria si eleganta imperiala a apartamentelor de stat ale monarhiei habsburgice. Tot aici este si cea mai veche gradina zoologica din Europa si o incantatoare Piata de Craciun organizata in curtea principala. Seara puteti revedea Piata de Craciun care v-a placut cel mai mult. Alte optiuni pot fi o cina intriun heuriger in Grinzing sau o cina intrunul din restaurantele rotitoare din Turnul Dunarii beneficiind de o imagine panoramica unica a capitalei austriece. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

Ziua 4 Viena – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie In Viena. ( camerele se pot pastra pana la ora 12). La ora 15:00 transfer cu autocarul la aeroport pentru zborul Tarom RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Durata

3 nopti/ 4 zile

Preturi

  • 199 Euro adult loc in camera dubla
  •   82 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera
  • 289 Euro adult loc in camera single    

Pachetul include

  • Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Tarom (1 bagaj de mana de 10kg si 1 bagaj de cala de 23 kg inclus)
  • 3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar
  • Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
  • Transferuri aeroport - hotel – aeroport  

Pachetul nu include

  • Taxele de aeroport si combustibil: 155 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
  • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP