Menu

REVELION VIENA – GALA IMPERIALA

large

Informatii generale

Itinerariu

29 DECEMBRIE BUCURESTI – VIENA

Intalnire la ora 06:00 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) cu insotitorul de grup si check in pentru zborul TAROM RO341 cu decolare la ora 08:00. Sosire la Viena la ora 08:35. Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana. Tur panoramic, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Spre seara, vizitarea Pietei din fata Primariei cu insotitorul de grup, frumos amenajata pentru sarbatorile de iarna.

Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* situat central aproape de Mariahilferstrasse sau similar. 

30 decembrie VIENA – PALATUL SCHONBRUNN & PIATA DE ANUL NOU

Mic dejun. In prima parte a zilei deplasare pietonala cu insotitorul de grup la Palatul Schonbrunn pentru vizitarea                       Pietei de Anul Nou de la Palatul Schönbrunn. Aici mai puteti opta pentru o vizita a palatului cu audio-guide in limba romana sau o vizita la Gradina zoologica Imperiala. Dupa amiaza, plimbare pietonala cu insotitorul de grup pe Ringstrasse si o vizita la Palatul Imperial Hofburg – Apartamentele Imperiale. Timp liber la dispozitie.

Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* situat central aproape de Mariahilferstrasse sau similar Viena.

31 decembrie VIENA – HEILIGENKREUTZ – MAYERLING, LA MULTI ANI 2017!

Mic dejun. Optional, Excursie la Heiligenkreutz & Mayerling. Manastirea Heiligenkreutz, cea mai veche manastire Cisterciana din lume locuita continuu, este una dintre cele mai frumoase manastiri medievale, fondata in anul 1133 de catre Leopold III de Babenberg, Heiligenkreutz adaposteste astazi mormantul ultimului membru al familiei Babenberg. De la Heiligenkreutz ne indreptam spre Castelul Mayerling. Fost domeniu imperial de vanatoare, Mayerling este in locul unde mostenitorul tronului Austriei, Printul Rudolf, s-a sinucis in anul 1886, impreuna cu iubita sa Maria Vetsera in varsta de numai 17 ani. In urma acestui incident, castelul a fost reconstruit iar pe locul unde se afla camera printului a fost ridicata o biserica, altarul fiind amplasat chiar pe locul patului in care a murit printul. Intoarcere la Viena. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, insotitor de grup, biletele de intrare la Heiligenkreutz si Mayerling. Seara, Cina festiva de Revelion ALL INCLUSIVE in sala de mare de festivitati de la Hotel Arcotel Wimberger 4*  (tarife si program conform descrierii de mai jos).

Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* situat central aproape de Mariahilferstrasse sau similar Viena.

01 ianuarie VIENA – ABATIA MELK & VALEA DUNARII

Mic dejun. Optional, Excursie pe Defileul Dunarii – Wachau si Abatia Melk. Punctul culminant al acestei excursii este vizita la Abatia Melk. Considerata a fi “Leaganul Austriei” si “Perla Barocului”, Abatia Melk impresioneaza prin maretia sa si farmecul deosebit al zonei in care se afla. Aici se afla cea mai mare biblioteca din lume. Intoarcerea in Viena se face prin Defileul Dunarii Wachau. Prin acest peisaj romantic plin de istorie si legende, Dunarea isi croieste drumul pe langa sate incantatoare si podgorii intinse, iar castelele vechi sunt o dovada vie a importantei acestor vechi drumuri comerciale. Dintre acestea, Dürnstein este cunoscut in mod deosebit pentru ca aici a fost inchis regale Richard Inima de Leu, asteptand rascumpararea care trebuia sa ajunga din Anglia. Tarif: 50 Euro/adult, 25 Euro/copil 2-11,99 ani, minim 25 platitori si include: transport autocar, ghid insotitor, bilet de intrare la Abatia Melk, ghid local la Abatia Melk. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie in Viena.

Cazare Hotel Arcotel Wimberger 4* situat central aproape de Mariahilferstrasse sau similar Viena.

02 ianuarie VIENA - BUCURESTI

Mic dejun. Astazi va recomandam o vizita impreuna cu insotitorul de grup la Museum Quartier sau Palatul Belvedere unde se gaseste cea mai mare colectie din lume Gustav Klimt. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Timp liber la dispozitie pentru ultimele cumparaturi. La ora 15:00, transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Tarom RO344 cu decolare la ora 17:50. Aterizare in Bucuresti la ora 20:20. Sfarsitul pachetului de servicii.

Durata

4 nopti/ 5 zile

CINA FESTIVA DE REVELION „ALL INCLUSIVE”

SALA MARE DE FESTIVITATI DE LA ARCOTEL WIMBERGER

 

Sarbatoreste un Revelion de neuitat intr-una dintre cele mai frumoase sali de festivitati din Viena. Delicatese culinare si muzica care te imbie la dans, inclusiv celebrul vals vienez, te asteapta in sala mare de festivitati de la ARCOTEL WIMBERGER 4*. La miezul noptii, celebrul Pumerin, clopotul din Catedrala Sf. Stefan va vesti sosirea noului an. Programul de divertisment va fi sustinut o orchestra, vom avea parte de un show de magie si bineinteles nelipsitul program de discoteca.

Program informativ

 • Cocktail de bun venit
 • Cina festiva de revelion buffet extins
 • Bauturi incluse pe parcursul serii: vin, bere, bauturi racoritoare, ceai, cafea, sampanie
 • Muzica live cu program de dans
 • Show
 • Transmisie live de la catedrala Sf.Stefan la miezul noptii
 • Vals la miezul noptii

 

TARIFE

Cina de revelion cu loc la parter

167 Euro adult

  84 Euro copil 4-11,99 ani, Gratuit  copil 0-3,99 ani

Programul final si meniul vor fi publicate la inceputul lunii octombrie. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica meniul si programul

Preturi

 • 429 Euro adult loc in camera dubla             
 • 146 Euro copil 2-11,99 ani cu doi adulti in camera      
 • 589 Euro adult loc in camera single         

Tariful include

 • Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania TAROM (include 1 bagaj de mana de pana la 8 kg/persoana si un bagaj de cala de 23 kg/persoana)
 • 4 nopti cazare cu mic dejun bufet Hotel ARCOTEL WIMBERGER 4* situat central Viena sau similar
 • Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
 • Tururi pietonale cu insotitorul de grup
 • Transferuri aeroport - hotel - aeroport
 • Insotitor de grup

Tariful nu include

 • Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optiionale
 • Cina festiva de Revelion (supliment obligatoriu)

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP