Menu

Praga – Craciun de poveste

praga craciun

Informatii generale

Itinerariu

Ziua 1 (22.12): BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 10:45 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 12:45 si sosire la Praga la ora locala 13:40. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer si cazare la hotel Belvedere 4* sau similar. Seara, optional, va propunem sa admirati luminile orasului si panorama castelului din Praga intr-o frumoasa croaziera cu cina pe raul Vltava.

Ziua 2 (23.12): EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDA

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi inaintea Craciunului sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger,  biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Vom vizita si Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din Germania, organizata inca din anul 1434. Intoarcere la Praga. Seara, va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

Ziua 3 (24.12): EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY. OPTIONAL, CINA DE CRACIUN.

Dupa micul dejun, excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere. Seara, optional, cina de Craciun traditional ceheasca in Praga la unul din cele mai renumite restaurante din oras. In timpul cinei vom descoperi muzica folclorica ceheasca si vom experimenta preparatele locale si renumita bere.

Ziua 4 (25.12): PRAGA. OPTIONAL, CONCERT DE GALA SPECIAL DE CRACIUN

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, participare la concertul de gala special de Craciun sustinut de prestigioasa orchestra simfonica din Praga. Concertul va avea loc in cea mai faimoasa cladire pentru concerte din Praga: Rudolfinum. Pe langa muzica deosebita, vom putea admira si aceasta bijuterie arhitectonica in stil neo-renascentist construita in anul 1881. Din programul concertului fac parte piese ale compozitorilor Smetana, Mozart si Bizet.

Ziua 5 (26.12): PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 12:45. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

Durata

4 nopti/ 5 zile

Preturi

Pret/persoana (loc in camera dubla): 285 Euro

Pachetul include

  • transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur, compania TAROM
  • 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*
  • tur panoramic de oras de jumatate de zi
  • transferuri aeroport – hotel – aeroport
  • insotitor roman de grup

Pachetul nu include

  • taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificari
  • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
  • cina traditionala de Craciun (optionala)
  • asigurarea medicala
  • asigurarea storno

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP