Menu

Paste Thailanda

flight-bangkok0816

Informatii generale

Itinerariu

Ziua 1 (11 Aprilie): BUCURESTI – DOHA – BANGKOK                        

Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 22:45 pentru imbarcare cursa Qatar cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Doha. Plecarea din Bucuresti este prevazuta la ora 00:50 in noapte de 11 spre 12 Aprilie.

Ziua 2 (12 Aprilie): BANGKOK

Sosire in Bangkok la ora 19:00. Transfer si cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar. Seara timp liber.

Ziua 3 (13 Aprilie): BANGKOK – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza timp liber in marele oras. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 4 (14 Aprilie): BANGKOK – vizita piata plutitoare

Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la un celebru restaurantul care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 5 (15 Aprilie): BANGKOK

Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In, vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem bufet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel. Cazare la hotel Mandarin Bangkok 4*.

Ziua 6 (16 Aprilie): BANGKOK – PATTAYA

Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 7 (17 Aprilie): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 8 (18 Aprilie): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz este inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 9 (19 Aprilie): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 10 (20 Aprilie): PATTAYA

Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifurile de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 11 (21 Aprilie): PATTAYA – BANGKOK – DOHA

Mic dejun. Dimineata devreme transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa QATAR cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha. Sosire in Bucuresti la ora locala 19:55

Durata

10 nopti/ 11 zile

Orar de zbor

12.04.2017 Bucuresti Otopeni 00:50 – Doha 05:20

12.04.2017 Doha 08:30 – Bangkok 19:00

21.04.2017 Bangkok 09:05 – Doha 12:15

21.04.2017 Doha 15:00 – Bucuresti Otopeni 19:55

Excursii optionale

 • Tur Marele Palat: 50 EURO/ persoana
 • Cina si plimbare pe raul Chao Phaya: 50 EURO/ persoana
 • Cina la restaurantul unui zgarie nori cu platforma rotativa: 30 EURO/ persoana
 • Ayutthaya cu masa inclusa pe nava de croaziera: 75 EURO/ persoana
 • Tiger zoo: 25 EURO/ persoana
 • Nong Nooch gradina tropical cu pranz inclus: 45 EURO/ persoana
 • Insula Coralilor cu pranz inclus: 50 EURO/ persoana
 • Spectacol Alcazar: 35 EURO/ persoana

 

Preturi

PRET/persoana (loc in camera dubla): 935 EURO

Tarif camera single: 1195 EURO

A treia persoana in camera dubla: 920 EURO

Copil 2-11,99 ani in camera cu doi adulti (cu pat suplimentar): 885 EURO

Tariful include

 • transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti via Doha, cu compania QATAR AIRWAYS
 • 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 4 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya
 • transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul
 • tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local
 • vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak
 • insotitor roman de grup

Tariful nu include

 • taxele de aeroport: 395 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 • taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana
 • asigurarea medicala / storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
 • bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP