Menu

VACANTA CULTURALA EXOTICA PATTAYA – THAILANDA

pattaya

Informatii generale

Itinerariu

19 Octombrie Bucuresti – Doha – Pattaya

Intalnire in aeroportul Henri Coanda (Otopeni), la ora 10:55, cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe zborul Qatar Airways QR222 cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:55 si aterizare in Doha la ora 17:50. La ora 20:25 imbarcare pe zborul QR828 cu destinatia Pattaya. Decolare la ora 20:25

20 Octombrie Pattaya – Gradina Tropicala Nong Nooch

Sosire in Pattaya U-Tapao Rayon Pattaya International Airport la ora 07:30. Dupa formalitatile de frontiera, intalnire cu ghidul local si transfer cu autocarul la Gradina Tropicala Nong Nooch, cel mai mare parc tematic peisagistic din sud-estul Asiei ce ofera o varietate impresionanta de plante locale si din intreaga lume si cea mai mare colectie de orhidee din Thailanda. Aparte de gradina botanica, Nong Nooch Garden ofera showuri culturale de la dansuri clasice Thai la Muay Thai, boxul thailandez. Pranz la un restaurant local. Transfer la hotel si cazare. Pentru turistii de toate varstele, Pattaya este o destinatie ce nu trebuie ratata, oferind o experienta de vacanta culturala exotica de neuitat. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar.

21 Octombrie Pattaya – Satul Elefantilor

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si relaxare. Optional, Excursie de jumatate de zi la Satul Elefantilor cu pranz inclus. O ocazie unica de a vedea aceste magnifice creaturi in actiune. In prezent, in Thailanda elefantii sunt folositi doar ca animale de povara, pentru imensa lor forta de munca, in timp ce pe vremuri erau o parte vitala din armatele Regelui. In Thailanda sunt acum aproximativ 13.000 de elefanti folositi pentru munca. In “Kraal” se organizeaza demonstratii insotite de comentarii detaliate despre capturarea, imblanzirea si dresarea elefantilor salbatici. Veti avea ocazia sa faceti o plimbare cu elefantul, o plimbare prin jungla, un rafting pe lac si o plimbare cu carul tras de boi, deci nu uitati sa va luati camera de fotografiat! Intoarcere la hotel. Durata: 10:00-14:30. Tarif informativ : 2500 THB (aprox. 85 USD/persoana, minim 25 de platitori). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

22 Octombrie Pattaya – Bangkok

Mic dejun la pachet. Nicio vizita in Thailanda nu este completa fara a vizita capitala sa – Bangkok. Prima vizita o facem la Marele Palat – fosta resedinta a regilor Siamului, compus din mai multe edificii de inspiratie occidentala cum sunt Chakri Mahaprasat, unde locuia regele, Aphon Phimok Prasat, pavilion de lemn frumos proportionat, Dusit Mahat Prasat, construit in 1789, ce se remarca prin turla sa aurita si bijuteria arhitecturala si Wat Phra Kaeo - templul lui Buddha de Smarald, cu cea mai sacra imagine a lui Buddha din Thailanda. Continuam cu Wat Pho, cel mai vechi templu din Bangkok renumit pentru impresionanta statuie a lui Buddha Culcat si Wat Trimitr care contine faimoasa statuie Buddha de aur situat in pitorescul China Town. Turul este completat cu o croaziera pe raul Chao Praya si canalale sale pentru a vedea modul de viata traditional al localnicilor. Incheiem cu un pranz la un restaurant local. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

23 Octombrie Pattaya – Insula de coral

Mic dejun. Timp liber pentru plaja si relaxare. Optional, Excursie de o zi la Insula de Coral cu pranz inclus. Navigare cu barca de mare viteza de-a lungul golfului catre insula de Coral – Koh Lan. Timp liber la dispozitie pe insula pentru inot, snorkeling, sau pur si simplu relaxare pe plaja sub soarele tropical. Dupa un delicios pranz, timp liber pentru numeroasele sporturi de apa disponibile la fata locului. Intoarcere in golful Pattaya tarziu in dupa amiaza si transfer la hotel. Durata: 09:00-17:00. Tarif: informativ 1.200 THB ( aprox. 40 USD/persoana, minim 25 de platitori). Seara, timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

24 Octombrie Pattaya – Sriracha Tiger Zoo & Crocodile Farm

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si relaxare. Optional Vizita de o jumatate de zi la Gradina zoologica de tigri Sriracha si Ferma de Crocodili. Vizita de azi este calduros recomanadata iubitorilor de animale. Veti descoperi tigri si alte animale in mediul lor natural, va veti putea fotografia cu pui de tigru nou-nascuti si va veti amuza la un show cu elefanti, si nu numai, la Amazing Circus din cadrul acestei gradini zoologice. Durata: 09:00-14:00. Tarif informativ : 800 THB (aprox. 27 USD/persoana, minim 25 de platitori). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

25 Octombrie Pattaya – spectacol Alcazar

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru plaja si relaxare. Seara, optional, Spectacol la Alcazar – cel mai feeric spectacol din Asia, un show legendar ce nu trebuie ratat in Pattaya! Fiecare minut petrecut la Alcazar este o incantare! Pe scena, actorii profesionisti dau nastere unor personaje mirifice prin cantece si povesti de dragoste si aventura, sustinute de un show fantastic de sunet si lumina. Durata: 20:30 – 22:45. Tarif informativ : 1.000 THB (aprox. 33 USD/persoana, minim 25 de platitori). Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

26 Octombrie Pattaya – Koh Samet

Mic dejun. Excursie de o zi pe idilica insula Koh Samet. Dimineata vom fi transferati cu un minibus la portul Ban Phe pentru o traversare cu o barca pescareasca pe insula Koh Samet, numita si Insula Paradisului. Pe insula un minibus local ne va duce la Had Sai Kaew, o plaja intinsa de nisip alb, pentru o zi de inot, plaja si relaxare. Servim pranzul la un restaurant local iar la ora 16.00 ne vom intoarce la Ban Phe si de aici inapoi la hotel in jurul orei 18. Cazare hotel Holiday Inn Pattaya 4*superior sau similar.

27 Octombrie Pattaya – Doha - Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroportul international din Pattaya pentru imbarcare pe zborul QR829 companiei Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare ora 09:05 si aterizare la Doha ora 12:20 si apoi imbarcare pe zborul QR219 cu destinatia Bucuresti ora 15:30 si aterizare in Bucuresti la ora 20:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

Durata

8 nopti/ 9 zile

Preturi

 • 998 Euro adult loc in camera dubla               
 • 799 Euro copil 2-11,99 ani cu 2 adulti in camera
 • 870 Euro adult a 3-a persoana in camera dubla (pat suplimentar)         
 • 1.425 Euro adult loc in camera single

Pachetul include

 • Bilet de avion Bucuresti – Pattaya – Bucuresti, via Doha, compania Qatar Airways
 • 7 nopti cazare cu mic dejun HOLIDAY INN PATTAYA 4*superior cu facilitati de 5* (camere cu vedere la ocean in Bay Tower) situat pe plaja in centru statiunii Pattaya sau similar
 • Pachet excursii incluse:

 - Vizita la Gradina Tropicala Nong Nooch si pranz la un restaurant local in ziua sosirii;

 - Excursie la Bangkok de 1 zi cu ghid local cu vizite si intrari incluse la: Grand Palace, Wat Trimitr, Wat Po, croaziera pe Chao Praya si pranz inclus

 - Excursie de o zi la Koh Samet cu pranz inclus.

 • Transferuri aeroport – hotel – aeroport
 • Ghizi locali
 • Intrarile la obiectivele turistice incluse in program
 • Insotitor roman de grup

Pachetul nu include

 • Taxele de aeroport si combustibil: 499 Euro/persoana (pot suferi modificari pana la emiterea biletelor de avion cu 7-9 zile inainte de plecare, in functie de evolutia pretului petrolului sau in urma majorarii de catre autoritatile aeroportuare)
 • Taxa de viza Thailanda (viza se obtine si se achita la fata locului)
 • Asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice (altele decat cele incluse in program), excursiile optionale
 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita la fata locului insotitorului de grup)

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP