Menu

ATENA – SOCIAL 2017

atena

Informatii generale

Itinerariu

Ziua 1 BUCURESTI – ATENA

Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 16:45 cu insotitorul de grup din partea agentiei si imbarcare la cursa TAROM cu decolare din Bucuresti la ora 18:45 si aterizare la Atena la ora 20:20. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare si cina la hotel 3*+ / 4* in Atena.

Ziua 2 ATENA – Tur panoramic al orasului Atena

Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic-locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Akropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul intrare: 12 €/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna. Seara, cazare si cina la hotel 3*+/4* in Atena.

Ziua 3 ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos cu vizita la Manastirea Sf.Nectarie

Mic dejun. Timp liber. Optional, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plata pe vasul de croaziera la Manastirea Sf. Nectarie, canonizat in 1961 si Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au turnat nenumarate filme romantice, comedii sau de aventuri, cu scene spectaculoase. Pret: 95 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare din Pireu, croaziera, pranz pe vas si program artistic. Cazare si cina la hotel 3*+/4* in Atena.

Ziua 4 ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion cu pranz traditional

Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Pret informativ: 60 euro/persoana, incluzand transport auto, pranz traditional la o taverna pe malul marii, cu specific pescaresc si asistenta turistica. Cazare si cina la hotel 3*+/4* in Atena.

Ziua 5 ATENA – Excursie optionala in Peloponez - BUCURESTI

Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul, Nafplion, oras-port construit de venetieni si prima capitala a Greciei moderne. Pret informativ: 85 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, intrarea la obiective, pranz traditional la Mycene, asistenta turistica in limba romana. Camerele se eliberea la orele 12.00, iar pentru cei ce opteaza pentru excursie depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. La ora 18.00, transfer cu autocarul de la hotel la aeroport, pentru imbarcare cursa TAROM RO 274 cu decolare din Atena la 21:00 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 22:35.

Durata

4 nopti/ 5 zile

Orar informativ de zbor (ore locale)

Zbor

Nr. Zbor

Decolare

Ora

Aterizare

Ora

Durata Zbor

Dus

RO 273

OTP

18:45

ATH

20:20

1:45

Intors

RO 274

ATH

21:00

OTP

22:35

1:35

Cazare

Hotel TITANIA 4* - Atena 

www.titania.gr

Localizare: hotelul este in centrul istoric si comercial al Atenei, la 5 minute de Piata Omonia si 15 minute de Piata Sintagma si 30 km de aeroportul Eleftherios Venizelos.

Facilitati hotel: restaurant Olive Garden situat chiar pe acoperisul hotelului, cu o panorama superba spre Acropole si Lycabettus, restaurantul La Brasserie Cafe, bar, room service, wifi cu plata, camera de bagaje, parcare cu plata, sala de fitness.

Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, minibar, Internet cu plata, papuci baie.


Hotel ACHILLION 3*SUP – Atena

www.achillionhotel.com

Localizare: hotelul este in inima Atenei, la 200m de statia de metrou din Piata Omonia. A fost renovat de curand.

Facilitati hotel: restaurant, bar, wifi gratuir, camera de bagaje, colt internet.

Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, telefon, frigider, Internet gratuit.

Preturi

Categorie Hotel

 Loc in dubla

Loc in tripla

Camera Single

Copil 2-11,99 ani

cu 2 adulti in camera

Hotel 3*+

264 + 135 taxe aeroport =

399 €

389 €

520 €

299 €

Hotel 4*

299 + 135 taxe aeroport =

434 €

424 €

570 €

334 €

Pachetul include

  • 4 nopti cu DEMIPENSIUNE la HOTEL ACHILLION 3*+ sau TITANIA 4* (sau similar) in centrul Atenei
  • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
  • Taxele de aeroport 135 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
  • Transferul apt-htl-apt
  • Asistenta turistica in limba romana pe durata programului turistic
  • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole (12 €/persoana)

Pachetul nu include

  • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
  • Biletul de intrare la Acropole: 12 €/persoana
  • Optional Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta

Share this Post!

About the Author : eszti

Related post

  TOP