Menu

Vacante disponibile // Mexic

Hotel Riu Yucatan 5*

Hotelul Riu Yucatan 5* (all inclusive 24h) se afla la 3 km de Playa del Carmen, pe o frumoasa plaja cu nisip alb si ape turcoaz.

read more

Hotel Riu Playacar 5*

Apreciatul si exclusivistul resort al lantului hotelier Riu, Riu Playacar 5* este pozitionat direct pe plaja cu nisip alb a Caraibelor, fiind o destinatie ideala pentru cei ce cauta relaxarea. Distanta pana in centrul statiunii Playa del Carmen, cu ale sale magazine, restaurante, discoteci si baruri, este de numai 3 km.

read more

Riu Palace Mexico 5*

Situat in fata plajei si la 3 km de Playa del Carmen, Mexic, elegantul Hotel Riu Palace Mexico are patru piscine inconjurate de o gradina mare. Playa del Carmen este una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Aceasta destinatie va rezerva surprize mari si locuri de vizitat si de descoperit.

read more

Occidental Grand Xcaret 5*

Situat la 10 minute de Playa del Carmen si la mai putin de 1 ora de aeroportul International din Cancun, hotelul Occidental Grand Xcaret 5* este un resort ecologic, cu o minunata plaja cu nisip fin alb.

read more

Iberostar Paraiso Lindo 5*

Hotelul Iberostar Paraiso Lindo 5* este situat in Playa Paraiso, intre Cancun si Playa del Carmen - Riviera Maya.

read more

Iberostar Paraiso del Mar 5*

Hotelul Iberostar Paraiso del Mar 5* este situat intre Playa del Carmen si Puerto Morelos, in Playa Paraiso, pe frumoasa riviera maiasa din Mexic.

read more

Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa 5*

Cu vedere la Marea Caraibelor, Grand Sirenis Riviera Maya Resort & Spa este un hotel modern care oferă 3 piscine în aer liber, un centru spa şi o zonă de plajă privată.

read more

Grand Palladium White Sand Resort & Spa 5*

Grand Palladium White Sand Resort & Spa este construit pe o proprietate de peste 121 ha, chiar pe malul mării şi în apropierea unei superbe zone de acces la plajă. Este situat la numai 20 de minute de Playa del Carmen şi la 7 minute de satul Akumal.

read more

Grand Palladium Colonial Resort & Spa 5*

Acest hotel de pe Riviera Maya, Mexic are un spa mare cu servicii complete. Complexul cuprinde 5 restaurante, printre care restaurantul Kabahul care oferă preparate din bucătăria italiană şi mexicană.

read more

Club Hotel Riu Tequila 5*

Hotelul Riu Tequila 5* se afla la 3 km de Playa del Carmen si la 55 km de aeroportul din Cancun. Hotelul este la 800 m de plaja, insa resortul pune la dispozitia oaspetilor sai transport gratuit.

read more
Showing 1–10 of 11 results
  TOP