DESPRE KRON-TOUR LUFTHANSA CITY CENTERCINE SUNTEM

Kron-Tour este liderul local din ultimii 20 de ani al pietei de servicii turistice si totodata partener de incredere al celor mai importanti clienti corporate din Zona Centru. Kron-Tour este prima agentie de turism cu capital integral privat din Brasov, infiintata inca din 1990. Membru al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) din acelasi an, agentia este acreditata IATA si ISO 9001:2000 / Turism.

Din aprilie 2002, Kron-Tour a devenit membru al lantului Lufthansa City Center International, cel mai mare lant de agentii de turism din lume in sistem de franciza: peste 630 de agentii in 84 de tari!

In anul 2008, Kron-Tour Lufthansa City Center a devenit Partener de Travel al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I.

In momentul de fata, activitatea societatii se desfasoara in 3 locatii, respectiv Head Office / Travel Shop (vanzari directe), Corporate Office (vanzari catre clientii corporate/firme) si Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions (organizare evenimente).

VA PUTETI BAZA PE NOI PENTRU:

Consultanta pentru minimizarea bugetului de calatorii, al dumneavoastra sau al firmei dumneavoastra:
Noi va oferim asistenta in stabilirea si dezvoltarea politicii de management al calatoriilor, conform cerintelor specifice propriei companii;

Agent autorizat IATA pentru liniile interne si internationale care opereaza in Romania.
In acest sens, putem emite bilete de avion pe orice companie aeriana, pentru orice destinatie, pe loc, la pretul acesteia! Astfel, agentia noastra are incheiate contracte cu urmatoarele companii aeriene: Aegean Airlines, Aeroflot, Air Baltic, Air Berlin, Air Canada, Air China, Air France, Air Serbia, Alitalia, Austrian Airlines, Blue Air, British Airways, China Eastern, China Soutern, Czech Airlines, Delta, Easy Jet, Emirates, Etihad, Fly Dubai, Germanwings, Hainan Airlines, Iberia, Jet Airways, KLM, LOT, Lufthansa, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Ryanair, Scandinavian Airlines, Swissair, Tap Portugal, Tarom, Turkish Airlines, Wizz Air, etc.

Servicii turistice complete:

Va punem la dispozitie o gama diversificata de servicii turistice: bilete de avion si autocar, rezervari camere de hotel oriunde in lume, asigurari medicale, rent-a-car; team building-uri.

Organizarea de evenimente:

Reprezentam partenerul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale ale companiei dumneavoastra, in Romania sau in orice locatie din strainatate;

Acorduri speciale in domeniul hotelier:

Rezervari locuri de cazare pentru calatoriile dumneavoastra prin sistemele de rezervare on-line, cu acces direct la peste 550.000 de hoteluri, din 2.600 de orase si 128 de tari;

Acorduri speciale in domeniul inchirierilor de autoturisme:

Tarife speciale negociate global cu marile firme prin sistemele de rezervari on-line;

Servicii turistice speciale tip minivacante:

Doriti sa va motivati cei mai buni angajati? Doriti sa le oferiti un week-end de neuitat? Suntem la dispozitia dumneavoastra cu oferte speciale pentru marile capitale sau orase ale lumii!

Specialistul vacantelor dumneavoastra:

Departamentul turism va pune la dispozitie oferte variate de pachete turistice individuale sau de grup, oferte de ultima ora, circuite tematice (turism de aventura, scufundari, golf, turism cultural, etc.) atat prin propriile programe cat si prin cele ale marilor turoperatori europeni: TUI, DERTOUR, MEIER\’S, ADAC REISEN, 1-2-FLY, NECKERMANN, THOMAS COOK, TJAEREBORG, TERRA REISEN, ITS, GULET, FTI, WOLTERS. Pentru a va oferi cele mai bune tarife la cazare, oriunde in lume, avem contracte directe cu cele mai mari sisteme internationale de rezervari hoteliere: GTA, Hotelbeds, Miki, Travco, Tourico, HOTUSA, etc.